Engasjer deg!

Har du en politikerspire i magen? Eller har du kanskje lyst å bidra på andre måter i Miljøpartiet De Grønne? Det er mange måter du kan gjøre en innsats for miljøet!

Bli aktiv!

Vil du jobbe for positive og bærekraftige samfunnsendringer? Bli en del av den stadig voksende grønne bevegelsen og meld deg som aktiv i Miljøpartiet De Grønne! Vi er alltid glad for nye kreative hoder som har lyst til å bidra på en eller annen måte, uavhengig av om man er medlem eller ikke i partiet. 

For spørsmål om våre aktiviteter, hva du kan engasjere deg i som aktiv og hvor, send gjerne en e-post til oss på vestland@mdg.no 

Stå på liste for MDG! 

Vil du jobbe for grønn politikk i din kommune? Skal vi redde miljøet og menneskene fra regjeringens rovdrift, trenger vi flere miljøhelter. Ikke bare i byene, men i bygdene.Vi trenger deg som ønsker å stå på kommunelisten for Miljøpartiet De Grønne! Fyll ut dette skjemaet: Stå på liste for MDG

Bli medlem!

FN advarer: Vi har 12 år på oss til å stanse klimaendringene! Dette har mange nordmenn tatt på alvor og vi har fått mange nye medlemmer i det siste. Vi trenger deg også!  Meld deg inn her!